ÇANKIRI / ŞABANÖZÜ - Gümerdiğin Ortaokulu

Gümerdiğin Ortaokulu

Cumhuriyet Mh. Gümerdiğin Beldesi Şabanözü/ÇANKIRI
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.
Misyon
Vatanına, Milletine ve Ailesine bağlı ve bunlar için çalışan iyi insan yetiştirmek.
Ulaşım
Ankaradan sabah akşam memur servisi bulunmaktadır.Ayrıca Ankara AŞTİ-Şabanözü arası günlük olarak 3 otobüs gitmekte 3 otobüs gelmektedir.Okulumuz anayol üzerinde olup İlçeden Öğretmen ve idarecilerimizin araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Gümerdiğin Mahallesi Şabanözü/ÇANKIRI
Okulumuz İlçe Merkezine 4 Km. Ankaraya 80 Km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirilmektedir. Bilim Seferberliği projesi kapsamında kodlama eğitimi.
4006 TUBİTAK